Translate

marți, 23 iunie 2015

Prieteni cu beneficii.


Da, da, stiu, s-a tot scris pe seama acestui subiect. Promit sa nu va plictisesc cu prea multe detalii. O sa fiu scurta si la subiect ;-) 
  Vreau doar sa lamuresc cateva aspecte despre aceasta "relatie". Aspecte care se pierd in timp, pentru ca nu sunt discutate de la bun inceput si in loc sa provoace placere, ajung sa provoace suferinta.
  Ce sunt defapt prietenii cu beneficii (pcb)? Sunt doua persoane care vor doar "sa se simta bine" fara tumultul unei relatii. Poate doar ce au iesit din una si nu vor sa se "lege" din nou la cap, sau cine stie ce alte motive. Nu asta conteaza. 
  Ce conteaza, este comportamentul celor doi. 
  Cum trebuie sa te comporti intr-o astfel de relatie? Ei bine, aici se complica lucrurile. Sunt cateva reguli (daca pot sa le spun asa), care trebuiesc urmate. Din pacate sunt foarte multi cei care confunda relatia cu pcb. Gresit din nou. De aici pornesc problemele.
  Daca ati stabilit ca sunteti pcb, atunci dragii mei, tineti cont ca:
- relatia asta e ceva temporar. Va dura pana cand unul din voi va gasi pe cineva cu care vrea o relatie normala. 
- tineti pentru voi lucrul asta. Nu te afisezi cu persoana respectiva in public, nu faceti cunostinta cu prietenii sau familia, nu nimic. Asta este intre voi si trebuie sa ramana asa. Pana la urma, pcb inseamna sex si atat. Si in plus, daca incepi sa te afisezi, poate dai cu piciorul cuiva care te place si vrea mai mult de la tine, dar nu are curajul sa spuna nimic, pentru ca vede ca esti cu altcineva.
- nu faci scene de isterie ca nu iti raspunde la telefon, sau scene de gelozie ca v-ati intalnit intamplator in oras si era cu altcineva. Tine mine ce ati stabilit. E doar fun. Asa ca nu ai nici un drept sa te comporti altfel.
- pentru binele tau, nu ramane peste noapte cu persoana respectiva. Ati terminat, ai facut un dus, ai fumat o tigara, si ai plecat. Daca ramai, atunci o sa incepi sa vrei mai mult, si nu e ceea ce ati vorbit la inceput.
  Tine minte pe toata durata relatiei ce loc ocupi, asta ca sa nu ajungi sa suferi.
 Stiu ca unii din voi vor spune ca vorbesc tampenii, sau ca sunt rece. Nu e asa. Spun aceste lucruri, pentru ca am tot auzit povesti care au inceput ca pcb si s-au terminat urat. 
  Asa ca dragii mei, daca ati ales o relatie de pcb, atunci urmati pasii de mai sus. E pentru binele vostru.
  

  Aveti grija de voi si alegeti cu cap!
                                 XOXO
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu