Translate

luni, 21 ianuarie 2019

Natural sau fals?

Am citit de curand , un articol care zicea ca femeile care folosesc machiaj, ar fi precum o casa frumoasa noaptea, iar ziua cad peretii pe tine.
Trecem peste faptul ca in ziua de azi, fetele nu ies nici pana la paine nemachiate (desi ma abtin rau sa nu comentez la faza asta), si hai sa analizam putin realitatea.



De cate ori ies afara, vad cupluri, in care fata este machiata si aranjata la 4 ace. Indiferent daca cel de langa ea este imbracat in trening sau costum. Ea este tot timpul machiata, coafata, manichiura facuta, aranjata tut, pt o plimbare sau o cafea in oras. Daca asa te aranjezi cand iesi in oras, la un eveniment, cum te mai aranjezi? Si nu ar fi asta o problema. Nu. Problema e ca, dimineata cand se trezesc fati-frumosii la realitate, nu le convine ce vad. Pai de ce mai frate, nu-ti convine? Nu tu ai ales-o? Nu tie ti-a placut? Acum de ce nu iti mai place? Ca nu mai are machiaj? Pai omule, doar nu credeai ca genele alea sunt asa lungi de la mama natura, sau ca asa rosii are ea buzele. Adica, pana mea, daca nu ai realizat asta, inseamna ca meriti ce ai in fata ta.
Stiti ce ma enerveaza cel mai tare? Ca nici un baiat, in ziua de azi, nu se uita la o fata naturala, fara machiaj. Nu. Alea nu sunt bune ca alea nu se aranjeaza, si vezi doamne, ii fac pe ei de ras in fata prietenilor. Serios??? Si atunci, de ce puii mei te plangi ca ea arata naspa nemachiata, cand tu te uiti doar la alea machiate? Nu e nimeni de vina pt alegerile pe care le faci, decat tu. 
 Asa ca dragi baieti, daca vreti ca cea de langa voi sa arate la fel si machiata si nemachiata, va propun ca atunci cand mergeti la agatat, sa va uitati si la cele care nu se aranjeaza asa mult. Nu numai la alea puse la 4 ace cand se duc sa ia o paine. 
 Luati-o ca pe un sfat, si fiti mai atenti la ce alegeri faceti!
                           
               
           
               XOXO, aveti grija de voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu