Translate

miercuri, 22 octombrie 2014

Who are we?


Cu totii avem un comportament, o masca ca sa ii spun asa, pe care o purtam din momentul in care ne trezim, pana cand ne punem inapoi in pat. Dar cand ziua ia sfarsit si dam masca jos, cine ramane in spatele ei? Cine este cu adevarat persoana ACEEA care se trezeste dimineata? Cine suntem cu adevarat? 
Parerea mea, asta e adevarata intrebare: 
                          CINE SUNT EU? 

   si mai ales, daca nu mai port masca aia, oare o sa ma placa cei din jur pentru cine sunt eu? sau o sa prefere masca? o sa am acelasi succes sau o sa dau rateuri? 
La aceste intrebari, nu avem cum sa dam raspuns, decat daca avem curajul necesar sa luam acest risc, adica, sa lasam o zi din viata noastra masca aia acasa.
 Da, stiu ca pare infricosator sa ne aratam adevarata fata si sa fim cum suntem noi in realitate, dar si sa joci un rol la nesfarsit nu e viata. Pentru ca exact asta faci, joci un rol, si un rol care nu te prinde, pentru ca il joci in viata reala, nu in film.
O data ce te-ai hotarat sa faci pasul asta, nu trebuie sa dai inapoi, mergi inainte, orice ar fi, pentru ca doar astfel o sa ajungi sa te cunosti cu adevarat, si o sa te poti dezvolta ca persoana. Or sa fie persoane care o sa iti bage bete-n roate, care o sa incerce sa te faca sa renunti, dar nu le baga in seama, ignora-i, si incearca sa nu mai ai tangente cu ei, elimina-i din viata ta, pentru ca tu nu ai nevoie de asemena persoane negativiste in jurul tau, tu incerci sa devii o persoana mai buna, si astfel de personaje nu pot decat sa te traga in jos. 
Ce ziceti? Facem pasul asta impreuna? Lasam masca aia deoparte si incercam sa fim noi insine?
O sa incep eu, si sper sa aveti si voi curajul necesar sa faceti asta. 

 
Asta sunt. Asa cum vedeti in poza. Unele persoane mi-au zis ca sunt increzuta, altele ca sunt frumoasa, altele ca sunt proasta, altele ca sunt puternica, si lista poate continua. Ceea ce trebuie sa facem, este sa incercam sa fim sinceri cu noi insine, si sa nu ne mai ascundem dupa o masca, pentru ca, astfel ne pierdem in spatele ei, si intr-o zi, ne vom trezi ca numai stim cine suntem, si cand ne-am pierdut pe drum.
  
                                                                                                   
                                                                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu