Translate

joi, 7 aprilie 2011

Men!!! Nici cu ei, nici fara ei....

Asa m-am saturat de ei, ca imi vine sa ma dau pe partea cealalta. Cum sa ii mai numesti barbati, cand ei se poarta ca niste animale ce sunt? Si daca le zici pe nume se supara. Bineinteles ca nu-i pun pe toti in aceasi oala, pt ca nu sunt toti asa, dar aia care sunt ok, fiind specii rare, sunt ocupati. Si cum sa mai gasesti si tu unul bun cand toti sunt luati? nu ai nici o sansa.
Din pacate numai avem altceva de facut, decat sa ne gasim unu care sa fie cat de cat mai maleabil si sa incercam sa il modelam dupa cum vrem, dar si aici iti trebuie rabdare si ai mult de munca, si chiar nu stiu cate femei mai au timp sa mai faca si asta la cate mai fac pe langa.
Nu spun ca femeile sunt mai breze, sa nu ma intelegeti gresit, dar parca sunt mai multe care isi vad acolo de treaba lor, fata de barbati. Barbatii parca au luat-o razna anul asta, nu stiu ce se intampla cu ei. Of, Doamne!!! Unii sunt.....de iti vine sa ii iei la pumni. Dar stiti vorba aia: "nici cu ei, nici fara ei" .

Ce ne mai ramane de facut? pai nu prea multe. Putem doar sa ne inarmam cu multa rabdare si sa tinem ochii bine deschisi ca nu stii niciodata de unde sare iepurele, si poate il ratezi :) 
Daca ma intrebati pe mine, prin cate am trecut din cauza lor, a barbatilor, in momentul asta, sincer va spun ca e mai bine singura.









2 comentarii:

  1. "sa fie cat de cat mai maleabil si sa incercam sa il modelam dupa cum vrem"?!?!?! daca vrei sa-mi omori "demonii" voi ramane si fara "ingeri"

    RăspundețiȘtergere