Translate

joi, 4 februarie 2010

Swing-ul, "marea problema" a anului!

Doamne cata ipocrizie. Nu am crezut ca exista asa multa, dar vad ca m-am inselat amarnic. Toata lumea e dezgustata cand aude de swing(cel putin din ce vad la tv), dar ei nici macar nu stiu ce e aia swing. Asa ca va dau o mica povestioara.
Ce este swing-ul si de cand exista:
Swing-ul exista inca de pe vremea romanilor sub denumirea de Orgiile Romane. De-a lungul timpului a luat diferite denumiri si infatisari. In anii 60 se numea wipe-swapping - schimb de nevasta - si era mai mult controlat de catre barbatul care opta pentru a negocia schimbul nevestei cu nevasta celuilalt. Conform descrierilor, wife-swapping-ul a fost initiat inca de catre militarii din primul razboi mondial. Prietenii organizau petreceri de bun ramas in care fiecare se angaja ca va avea grija de nevasta celuilalt satisfacind orice nevoi (incluzind aici si cele sexuale). Apoi, au urmat asa numitele petreceri la cheie, in care perechile sosite la petrecere isi depuneau cheia de la locuinta intr-o urna. La sfirsitul petrecerii fiecare femeie isi alegea o cheie si pleca cu proprietarul de gen masculin al acesteia.
Daca de pe vremea aia se practica acest stil, de ce azi suntem atat de incuiati la minte si nu vrem sa acceptam ca acest stil e de cand era stra-stra-strabunica fata mare, si facem pe nestiutorii si mai si judecam acele persoane care practica acest stil. Chiar asa de incuiati sunteti? Eu ma asteptam, ca fiind in sec 21, lumea s-a mai desteptat si a mai inaintat in gandire, dar vad ca suntem mai ingusti decat eram in acele vremuri. Sunt foarte dezamagita.
Daca un cuplu vrea sa practice sau practica deja acest stil, cu ce te deranjeaza pe tine? Daca de exemplu vecinu practica swing, cu ce te f... pe tine ca el face asta? Ce e sotia/sotul tau? Cred ca mai bine ar fi, sa fii atent la tine in familie, si sa nu te intereseze ce face vecinu.
Nu inteleg de ce sunteti atat de ipocriti si nu vreti sa recunoasteti ca macar odata ati visat sau ati facut-o deja cu doi/doua. Toata lumea are fantezii, numai ca unii au curajul si pun in practica aceste fantezii, si de ce nu pana la urma? avem o singura viata si o traim asa cum vrem. Si daca nu acum, atunci cand?
Nu, nu practic acest stil daca va intrebati, dar ma bate gandul sa incerc. Pana la urma ce e rau in a vrea sa-ti faci partenerul fericit, chiar daca asta inseamna sa-l imparti cu alta/altul in pat. Doar nu traiti cu ei. Aici e vorba de pura placere, placerea de a-ti vedea partenerul fericit. Pentru mine e cea mai mare dovada de dragoste; asa ii arati partenerului cat de mult il iubesti, ca esti in stare sa il mai imparti cu alta/altul ca el/ea sa fie fericit/a. Bine, asta ar insemna sa nu fii excesiv de gelos, ca un gram de gelozie tot e, nu ai cum sa scapi de ea. Sincer, mai bine asa decat sa aflu ca ma insala. In acest fel sunteti ambii implicati si nu va mai scoateti ochii unul altuia, ca tu m-ai inselat, ba nu, tu m-ai inselat.
Asa ca in loc sa judecam lumea ca face un lucru cu care noi nu suntem de acord, mai bine ne-am intreba: ma excit cand vad un film de adulti cu 3? daca da, de ce oare? si fii sincer, nu te bate gandu sa incerci si u? macar din curiozitate si tot te gandesti, oare cum ar fi in 3.
Nu e un lucru rau sa vrei sa iti explorezi mai mult viata sexuala. Sunt de parere ca in pat e posibil orice daca ambii parteneri sunt de acord si pana la urma daca este si respect. Pentru ca daca tu nu iti respecti partenerul, atunci nu te astepta ca celalalt sa il respecte.
Swing-ul pentru mine, este modalitatea de ai arata partenerului ca nu esti egoist, ca il respecti si iubesti mai mult decat ai crezut tu ca e posibil sa simti vreodata.
GO SWINGERS!!!

Un comentariu:

  1. ooooooooo da , noul subiect tabu, care a iesit de sub lupa si toti mitocanii si 'religiosii'' nu mai pot dormi uitandu-se la Diaconescu si neintelegand ce, cum si de ce? dar de fapt marea majoritate isi doresc asta, si tot marea majoritate au o viata sexuala aproape inexzistenta sau se rezuma la un film si o masturbare scurta:P ar trebui sa vedem acest lucru ca multe altele cat mai obiectivi si sa nu judecam ceva ce nu ne afecteaza, personal nus ce reactie as avea daca as practica cu sotia mea, insa atata timp cat nu ma afecteaza direct nu ma deranjaza deloc ideea, poate doar ma incita:P ...

    RăspundețiȘtergere