Translate

luni, 30 aprilie 2012

Preludiu??? Ce este aia???

Dragii mei, dupa cum bine stiti, unii dintre voi, pentru ca daca ar sti toti nu as mai avea despre ce sa scriu acum; inainte sa incepeti un act sexual, este un moment mai special care se numeste preludiu. El nu este degeaba pus inaintea actului propriu-zis, practic asta e "incalzirea" organismului, pentru ca asa cum faci incalzire inainte sa te apuci de sport, asa se face si in cazul asta, ca daca nu, atunci risti sa faci vreo "intindere" si nu cred ca ar fi frumos, nu?
Preludiul e un fel de joc, menit sa te faca sa ii cunosti zonele mai sensibile ale partenerei/lui, o joaca care te infierbanta putin, atat cat sa te pregateasca pentru ce va urma. El nu trebuie sa fie prea lung, pentru ca in cazul asta, risti ca partenera/ul sa se plictiseasca si sa nu ii mai arda de altele. Dar nici nu poti sa treci peste el, pentru ca s-ar putea ca partenera/rul sa nu fie asa de infiebantat ca tine si apoi sa va vad ce faceti, cand voi vreti si corpul nu vrea. 
Parerea mea, un act sexual ar trebui sa fie ceva frumos si distractiv, chiar daca este si un "one night stand", ar trebui sa se simta bine ambii parteneri, nu numai unul. Dar unii sunt asa de absorbiti de ei, de ce ar trebui sa faca sa se simta ei bine, ca uita ca au langa ei o persoana care merita si ea sa se simta bine.
Asa ca dragii mei, daca vreti sa aveti parte de un act sexual reusit, atunci numai fiti "zgarciti", si acordati putina atentie si parnerei/ului, pentru ca in felul asta nu aveti decat de castigat.
Concluzia: Jucati-va! pentru ca prost nu are cum sa iasa....XOXO!  

5 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar daca vreau doar un blowjob, cum ar trebui sa arate un preludiu?

  RăspundețiȘtergere
 3. exprimare simpista, usor incoerenta, cu greseli gramaticale (...atunci numai fiti "zgarciti"...) a unei pustoaice care crede ca poate are ceva special, iar in acest post a impartasit din izvorul fericirii.........

  RăspundețiȘtergere
 4. Cocolino, daca nu iti place, nu mai citi. Mersi pt vizit, by the way

  RăspundețiȘtergere