Translate

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Sick & tired...

Mi-a ajuns, nu mai pot. Peste tot unde te uiti numai impresii, figuri si fitze. In ziua de azi daca dai peste o persoana care e sincera si cumsecade atunci tine-te bine de ea pt ca astfel de persoane sunt o specie rara, pe cale de disparitie.
In ultima perioada am tot iesit si credeti-ma cand va spun ca am fost foarte dezamagita de ceea ce am descoperit. Imi spune si mie cineva unde au disparut oamenii de alta data? Pt ca am impresia ca m-am trezit intr-un cosmar.
Acum nu mai conteaza daca ai ceva in capul ala care il tii pe umeri, doamne fereste sa fii mai cultivat, ca daca nu ai un telefon de ultima generatie, o masina si niste haine bune, esti un nimeni. Ceea ce conteaza acum e sa dai bine, nu mai tine nimeni cont daca stii sa formulezi o fraza.
Din pacate asta e lumea in care traim, si daca nu incerci sa te adaptezi, ai toate sansele sa devii un singuratic.
Ei bine, eu refuz sa fac asta. Refuz sa cred ca nu mai sunt oameni cu coloana vertebrala. Eu cred ca inca mai exista astfel de oameni, dar din cauza celorlalti indivizi, s-au ascuns in spatele aparentelor.
Nu credeti ca e timpul sa iesiti la suprafata si sa nu mai lasati pe altii sa incerce sa va umbreasca adevarata voastra valoare? Pt ca pana la urma tot ce conteaza este sa fii tu insuti si sa ai incredere in fortele tale proprii si sa lupti pt ceea ce crezi.

Un comentariu:

  1. ai atins un subiect delicat. graiesti adevar si e trist sa vezi ca nu se mai pune pret pe individualitate. e mai simplu sa copiezi niste "standarde" decat sa incerci sa te cunosti si sa-ti valorifici calitatile pe care le ai..

    RăspundețiȘtergere